סין
אוכל מוזר של אסיה הוא בקיבתם של פלדה, האלופים של אכילה קיצוניות, אם אתם מחפשים אתגר את עצמך (ואת ההקאה שלך) אז איפה אתם עושים את זה. סין היא גאה משהו שהם קוראים "אלף שנה ביצת" וזה די מובן מאליו, אמנם לא בדיוק אלף שנים, אלה ברווז, עוף, שליו הביצים קבורות בתערובת של אפר, מלח, אורז עם חימר במשך מספר שבועות או חודשים.
אם אלה לא מספיקים כדי לגרות את התיאבון ואז ביצים הבתולה?? אלה הם ספוג בשתן של נערים צעירים – ככל הנראה שיש להם טעם "אביב".
קוריאה
קוריאה יש יין ויש לה תינוק עכברים זה, עכברים, בייבי צלל (עדיין בחיים) לתוך יין אורז; יש לזה טעם כביכול כמו בנזין, אבל הקוריאני נשבע כי הוא "טוניק הבריאות". גולות הכותרת היין עכברים התינוק בשנים שאח תמנון בשידור חי, איך בא לך את מאכלי־הים להופיע כל בקערה, זרועות שלו גלית לפניך?
ליפנים יש מטבח יצירתי, מלא טעם, מעניין ביותר, רוב האנשים שאוהבים אוכל יפני המוכנים לרמות את המוות על ידי אכילת פוגו, הידוע לשמצה קטלני אבו-נפחא, שהוכנו על ידי שפים מומחיות מיומן כדי לקבל את כמות הרעל . טוב אז זה מדגדג את השפתיים אבל לא הורג.
טנזניה / קניה
בחלקים מסוימים של אפריקה לשתות דם של בע ח היא מסורת. זה מגיע דורות של מתי אנשים הלכה ב מאמצים רבים לאורך המדבר, הדם של חיה שתייה חשבו לתת את הנוסע כוח, סיבולת. העם מסאי לשתות הדם של חיה כדי לחגוג את הלידה של הילד, כמו גם לצרוך אותו כחלק בתזונה הרגילה שלהם. אם אתה באפריקה לקרות על באיזו פרה דם (באופן טבעי כמובן) ואז ערבב את זה עם קצת חלב לתוך שלך ביצים מקושקשות או מטגנים עם אורז.
מקסיקו
למטה במקסיקו יש מזון מיוחד פסטיבל אכן; אם אתה אוהב צנוניות ואז אתה תהיה בגן עדן צנון-"נוצ'ה דה Rabanos"! בליל הצנונים היא רבה צד; מתחילים רק כמה ימים לפני חג המולד, צנוניות ענק החצוב סצנות המולד וכל מיני עיצובים. יש שפע של ריקוד רחוב להיות לו אבל בפסטיבל הזה, זה לא כל-כך הרבה על לאכול אותם, אבל אנשים יצירתיים איך להגיע איתם, עובד משם על פרס של היצירה הטובה ביותר של אמנות צנון.
במקסיקו יש גם תשובות המנה עגומה, escamoles (נמלה הזחלים). פעם נחשב שהמקבילה של קוויאר על האצטקים, זה מאכל של הביצים נמלה בתרחיץ אגוזי מוגשת בדרך כלל טאקו או עם חמאה ותבלינים, כמו שנשמע הנורא כפי שהוא, סקירה כללית של אותם היא כי הם "ממש טעים".
ספרד
פסטיבלים מזון באירופה יכול להיות כיף, כמו פסטיבל לזרוק עגבניות המפורסמת בספרד – La Tomatina – או פסטיבל קרב של תפוזים שבאיטליה. אבל ספרד יש שלה זרים, כמו פסטיבל הבצל. הבצל הם לא רק אבנים אלא עבור התקפי; חוגגים את רחובות בצל, או "calcotades" ב העיר של ואלס. זה הכל על אוכל, שתייה, בילויים ומסיבות, רוב צופי הפסטיבל ניתן למצוא לובש ליקוק, מרוחה בצל ורוטב ברביקיו.
דרום מזרח אסיה
פיליפינים, תאילנד, קמבודיה יש כמה דברים על התפריטים שלהם לא לרכי לבב. Arachnophobes, להתרחק מן העכבישים מטוגן! אלה הם מעדן אזורית ב העיר של Skuon בקמבודיה, אלה מינים של טרנטולה הם בגודל של כף היד האנושית. למרות הטעם של אותם היא מתוארת כ תפל, תכולת הבטן זה יכול להיות שווה מחשבה שנייה מעל, היית בעצם אוכל ביצי עכביש, אומץ, צואה.