מדענים יכולים להפוך חמאת בוטנים יהלומים.
מדענים Bayerisches Geoinstitut בגרמניה גילו מאז חמאת בוטנים הוא כל-כך עשיר בפחמן, שזה אפשרי להפוך סקיפי פשוטה יהלומים. כל מה שאתה צריך כדי לחלץ את החמצן של הפחמן הדו חמצני נמצאו התפשטות בוטנים, ואז לחוקק לחץ עצום על פחמן נשאר מאחור.
צבע המאכל האדום בסקיטלס עשוי מחיפושיות מבושלות.
כרמיין, המכונה גם חומצה carminic, הוא צבע מאכל אדום נפוץ שניתן למצוא ב סקיטלס, ליקר דובדבנים, פטל בטעם תות, ג'אנק פוד, אפילו השפתון. חומצה carminic גם במקרה מחלב את הגוויות כתוש של חיפושית המכונה את הקוקוס.
צדפות הן עדיין בחיים כאשר אתם אוכלים אותם.
הסיכויים הם, צדפות הן עדיין בחיים כאשר אתם אוכלים אותם. צדפות להתדרדר מהר כל כך שיש שפים לשרת אותם מהר מאוד – בזמן שהם עדיין בחיים, בעיקרון. כמה זנים של צדפות יכול לשרוד מחוץ למים עד שבועיים, ולכן צדפות מאוחסנים בתנאי במיוחד מוסדר. ברגע שהם מתים, הם כבר לא בטוח לאכול.
אז כן: אם יש לך צלחת נחמדה של צדפות טריות, כנראה לועס אותם בזמן שהם עדיין בחיים. למרבה המזל, צדפות אין מערכות העצבים המרכזית, אז הם לא יכולים להרגיש כאב.
תפוחי אדמה יכול לספוג ומשקפים אותות Wi-fi.
בואינג רצתה לבחון את האות האלחוטי שלהם על מטוסים חדשים בשנת 2012, אז הם מיקמו ערימות ענקיות של תפוחי אדמה על המושבים. בגלל מים גבוהה תוכן וכימי איפור שלהם, תפוחי האדמה לספוג ומשקפים רדיו ולעשות אותות אלחוטיים בדיוק כמו בני אדם.
כל בננה שאכלת הוא כפיל.
למרות שישנם זנים 1,000 של בננות בכל רחבי העולם, פירות צהובים נפוצות שאתה רואה בסופרמרקט הם שיבוטים הכל גנטי של מגוון Cavendish. קוונדיש היה בייצור המוני, על פי האקונומיסט, כי אין לו זרעים — תכונה רצויה עבור צרכנים – ואת זה ישרוד זמן רב יותר מאשר בני הדודים שלה בננה.
מאז קוונדיש אין שום זרעים, זה חייב להיות משובטת על ידי חקלאים על מנת להמשיך את הייצור. לאחרונה, מדענים חקלאיים היה מודאג כי העדר מגוון גנטי יכול לעזוב בקרוב את הבננה לפגיע בפני הכחדה ואיומים.
ממתקי גומי ומכוניות מצופות באותו סוג של שעווה.
האם תהית אי פעם סוכריות גומי איך להשיג את שין מבריק? הם אתה מצופה שעוות קאנובה, אותו החומר משמש על מכוניות כדי להפוך אותם מבריק.
האצטקים השתמשו בשוקולד כמטבע.
האצטקים עשוי להיות ידועה אהבתם של שוקולד, אבל על פי ארגון קקאו הבינלאומי, הם השתמשו גם פולי קקאו כמטבע. אנשים תחת אצטקים כלל להשתמש קקאו כדי לשלם המיסים.
דבש אף פעם לא מתקלקל
דבש במצבו הטבעי הוא נמוך מאוד לחות מאוד חומצי: שתי ההגנות הראשיות נגד קלקול מזון. בסביבה נמוכה-לחות וחומצה גבוהה כמו צנצנת אטומה, חיידקים ימות כמעט באופן מיידי בהתאם דבש ומרכז ההאבקה במכון רוברט מונדבי של קליפורניה.
זה יכול להסביר למה הארכיאולוגים מצאו סירים של דבש של אלפי שנים לפני שנראה עדיין טרי.
זה מיתוס, עם זאת, דבש. זה האוכל היחיד שיימשך לעד: מלח, סוכר, אורז מבושל יש גם חיי מדף נצחיים.